Concurs: Regulile casei de la Printoteca

De cand cu Ikea si cu mobila de  tip fast food, parca a explodat si pe la noi interesul pentru design interior.

Eu mereu am cate o idee noua si zic ca o sa ma apuc sa fac niste schimbari prin casa. Ba sa schimb culorile dominante, ba niste perdele dragute, ba un tablou in sufragerie.

Internetul e plin de idei si e mai ieftin ca niciodata sa adaugi un pic de personalitate locului in care traiesti. Se vede foarte bine si pe Pinterest treaba asta: tablourile cu citate motivationale/funny si accesoriile pentru casa prind foarte bine.

Daca v-a prins si pe voi microbul “livingroom typography”, va dau ocazia sa castigati acest simpatic si smart sticker de perete cu regulile casei, oferit de Printoteca.

Printoteca este  cel mai fresh si mai prietenos atelier-de-printat-absolut-orice din Bucuresti. Serios, printeaza de la lucrari de arhitectura pana la stickere si bannere imense.

Ca sa castigati stickerul din imagine, va invit sa intrati pe pagina lor de Facebook, in albumul Poster Cocktail si sa-mi spuneti intr-un comentariu care alt print de acolo ar arata bine la voi acasa 🙂 (Mie imi place mult posterul pentru Pez din 1950)

Lunea viitoare, pe 9 aprilie, la 12.00, voi trage la sorti unul dintre raspunsurile voastre si voi anunta cine primeste haine noi de pus pe pereti primavara asta.

Iata si 6 motive pentru care merita sa mergi la Printoteca:

– printeaza orice: de la simple xeroxuri la lucrari grafice
– personalizezi cat vrei tu: vii cu ideea de acasa, iar ei ti-o transforma in print, tablou, sticker, tapet sau sticker pentru masina
– au preturi ok: cand ai sa vezi cat de putin te costa, ai sa-ti umpli casa de stickere si grafica
– sunt prietenosi: au mereu o cana de ceai calda pentru cine le trece pragul si sediul lor e o mica galerie de arta, ceva mai colorata
– fac glume bune: nu-i de mirare, pentru ca sunt usa in usa cu Cafe Deko 🙂 Daca  ai drum prin centrul vechi, le poti face o vizita. Sigur pleci de acolo cu idei inramate la subrat
– au bomboane: pe undeva, pe masa de lucru, e o cutiuta din lemn plina de bomboane Fisherman’s Friend. Sau era plina inainte sa ajung eu pe acolo.

 And the winner is: 

Am si inregistrare, daca nu ma credeti 🙂 Felicitari, Arina!

9 thoughts to “Concurs: Regulile casei de la Printoteca”

  1. La mine in bucatarie s-ar potrivi la fix posterul “We can do it” – link http://on.fb.me/Hbtq5W

    Suntem doua fete in apartament si uneori ne mobilizam greu sa gatim niste gustari, sa spalam aragazul si chiar si sa iesim in club 🙂 Deci ar fi util un indemn ca asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *