10 conturi de Instagram care îți vor face dor de munte


Dacă ți se întâmplă să visezi cu ochii deschiși la plimbări în natură, dacă îți petreci pauzele de masă de la job făcând planuri pentru următoarea tură la munte, și dacă refuzi pentru a mia oară invitația în club pe motiv că ai în plan un traseu nou, welcome to the club! Inspirația e la tot pasul, iar pe Instagram e și bine împachetată. Prin urmare, azi îți recomand zece conturi de Instagram cărora să le dai follow când să evadezi măcar cu gândul către brazi și vârfuri înalte.

Modern Outdoors

E un cont pe care te poți trezi că pierzi minute în șir dând scroll. Au peisaje foarte mișto, fotografii preluate de la fotografi de adventure&travel și focusul este pe locuri variate, nu doar pe munte.

 

Remember to put the camera down occasionally, and just enjoy the moment. Iceland by @btonevibes. #modernoutdoors   A photo posted by Modern Outdoors (@modernoutdoors) on

 

Salomon Outdoor

  Este contul de Instagram al Salomon dedicat hiking-ului și plimbărilor pe munte, iar ce îmi place e că în aproape toate fotografiile apar oameni, fie singuri, fie în grupuri de prieteni. Nu e nimic extrem, ci doar priveliști care te vor face să-ți împachetezi rucsacul de cum ajungi acasă și să planifici o tură nouă.

Alex Conu

 

Alex e un fotograf român mutat în Lofoten. Pozele și timelapse-urile lui cu aurora boreală au fost primele care m-au făcut să zic wow. Pe contul lui de Instagram vei găsi comete, ceruri înstelate și peisaje naturale fenomenale atât din Norvegia, cât și din călătorii.

 

 

Mountaingirls

 

Munțomane, stânci și lacuri albastre – ce-ți poți dori mai mult? Dacă le dai follow o să-ți vină să suni imediat iubita sau prietena cea mai bună și să-i propui o plimbare pe munte.

 

@vagabondhearts #mountaingirls #banffnationalpark #canada #photoby @michaelmatti   A photo posted by Mountain Girls (@mountaingirls) on

 

 

@Lucasreally

Îmi place contul lui Lucas pentru că are fotografii în mișcare, în acțiune, nu doar peisaje. Cred că merită mai mulți followers-i decât are, așa că fiți cu ochii pe el.

 

A photo posted by Lucas (@lucas_really) on

 

 

Wilderness Culture

 

Deși este unul dintre conturile care preia conținut de la alți fotografi, au o selecție care te va inspira pentru următoarea urcare. Îmi place că se concentrează și pe detaliile de atmosferă legate de momentele petrecute în natură.

 

 

 

The Camping Collective

 O comunitate de iubitori de outdoor, ca și tine. Sunt oameni care se plimbă prin locuri la care visăm cu ochii deschiși.

 

Photo by @tiffpenguin Share your adventure #campingcollective A photo posted by The Camping Collective (@campingcollective) on

 

Cabinlove

 

Administratorii contului Cabin Love s-au prins că sunt urmăriți de oameni care au visat la căsuțe în copaci și exploatează la maximum slăbiciunile munțomanilor pentru cabane cochete, rustice, cu ferestre care dau către tot ce are mai frumos natura.

Bradley Castaneda

 

Bradley Castaneda are niște peisaje și niște unghiuri incredibile. Se joacă foarte bine cu umbrele și culorile și zău că unele dintre fotografiile lui ar sta bine pe pereții de la mine de acasă.

   

Trevor And Kahlua

  E unul dintre cele mai adorabile conturi de Instagram din lume. Asta pentru că Trevor, fotograful, este însoțit în toate aventurile de Kahlua, un câine mai activ decât 90% dintre oamenii pe care îi cunoaștem. Îți recomand călduros să le dai follow și să te amuzi de figura gânditoare a lui Kahlua în acțiune.    

 

I knew from the moment I laid my eyes on you that we were going to have a life full of adventure.

 

A photo posted by Trevor And Kahlua (@trevorandkahlua) on


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *