Un weekend cu aer de vacanță studențească

Lipton2Un weekend înnorat la mare e ca o petrecere la care s-au autoinvitat părinții. Ar fi putut ieși și mai bine, dar dacă sunt prietenii care contează acolo, e mult mai bine decât deloc 🙂 Cam așa se rezumă weekendul petrecut de mine pe plaja Lipton din Costinești, alături de Adina, câștigătoarea concursului de pe blog, și de o gașcă de prieteni vechi și noi reuniți pe nisip.

Deși soarele a fost cam scump la vedere, plaja a fost arhiplină. Dar cum plaja nu e doar despre bronz, cei de la Lipton au asigurat entertainmentul cu jocuri și premii. Curajoșii au făcut Limbo, competitivii au dărâmat sticle de Lipton cu frisbee-ul, fotogenicii au făcut selfie-uri, iar luptătorii au jucat Thug of war pe terenul gonflabil acoperit cu apă. Au plecat acasă cu ochelari cool, tricouri, mingi, frisbee-uri și altele. Nu-i de mirare că, pe măsură ce te apropiai de plaja Lipton, scădeau șansele să găsești un șezlong liber.

Ce am făcut noi? Ne-am relaxat pe șezlonguri, am încercat să citim, să ne jucăm pe plajă, dar făceam ce făceam și tot ne trezeam vorbind despre politică externă, yoga și bijuterii 🙂 Tipic.

Unde mai pui că am plecat patru fete din București, dar până duminică ne-am adunat vreo 10 oameni, friends și friends of friends. Seara ne-a prins dansând la cea mai tare terasă din Costinești – White Horse. Dacă m-ai fi pus să ghicesc, nu mi-aș fi imaginat că o să ne distrăm atât de bine cu o armată de puștani care se zbenguiau și dădeau din plete pe rock.

Lipton3

Adevărul e că au fost multe neprevăzute weekendul trecut. Dacă vremea bătea apropouri mai degrabă spre relaxare, socoteala de pe plajă a stat altfel – am dormit 8 ore în total în trei zile.

A fost un weekend cu gust de tinerețe studențească, cu o sâmbătă încheiată după răsărit, un somn imposibil de nici trei ore urmat de o alergare în stare de năucie. Și de o energie venită de la atâția oameni faini, care știu să trăiască din plin fiecare clipă de vacanță.

Omul sfințește locul, așa cum mi-a amintit unul dintre prietenii întâlniți întâmplător la mare și adoptați în gașca Lipton. Așa că, indiferent ce planuri de distracție aveți sau de vreme, să țineți cont că prietenii fac o vacanță să fie peste așteptări de reușită.

Dacă vreți să vă bucurați de surprizele de pe plaja Lipton din Costinești împreuna cu gașca, intrați pe www.ovarapezi.ro, unde puteți câștiga o vacanță de o săptămână în Casa Lipton pe zi. În plus, pe pagina lor de Facebook se oferă weekenduri prelungite la mare, iar sub capacele de Lipton Ice Tea vă așteaptă multe alte premii care să vă completeze distracția.

Lipton1

One thought to “Un weekend cu aer de vacanță studențească”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *